Само актуална информация и предложения от Digital Signage екрани за гостите на Вашия хотел

Информирайте Вашите гости и посетители за предстоящите събития, трансфери на хотела, поканете ги в ресторанта или фитнеса, покажите им околните забележителности, туристически маршрути и прогнозата за време.

Digital Signage екрани е най-подходящото дигитално бизнес решение за използване на рецепцията, в лоби зоната, конферентните зали, асансьорите и хотелските стаи.
Информация в съвременния свят се променя всяка секунда и е важно винаги да предоставяте на гостите на хотела само актуални предложения. Вие можете в реално време да показвате информация за събитията в отделните зони на Вашия хотел. Нашият софтуер и оборудване позволява бързо и лесно обновяване на информацията и нейното излъчване от всички или само от няколко екрана там, където е необходимо.

Нашата система за управление на цифрови обяви и Digital Signage видео реклама е мощен инструмент за комуникация в хотела, който може да се използва както в мрежа от хотели с централизиран комуникационен канал, така и в неголям хотел с основни потребности.

С помощта на Digital Signage Вие ще можете да:

 • изградите удобна система за навигация при провеждане на събития в хотела;
 • управлявате резервирането на стаите;
 • улесните начина за представяне на информация за гостите на хотела;
 • публикувате информация бързо и лесно, както и да задавате график за излъчване на съдържанието според часа от денонощието;
 • информирате гостите на хотела за специалните предложения, актуалните цени и акции;
 • публикувате меню и комбинирате  полезната информация с рекламни акции и предложения.

Софтуерът за управление на Digital Signage в хотела Ви дава възможност да излъчвате съдържание без допълнителни усилия от Ваша страна. Можете да използвате готови шаблони за създаване на красива реклама или излъчвате информация директно от Вашия сайт, RSS-канал, профила в социалната мрежа Facebook, Instagram, YouTube, Twitter.

Знаят ли Вашите гости за трансферите на хотела и менюто на Вашия ресторант?

Немалък дял от приходите съвременните хотели получаават от предоставянето на допълнителни услуги: трансфери, СПА-услуги, фитнеса, ресторанта и сладкарницата. Как информирате гостите на Вашия хотел? Добрите стари флаери и визитки на рецепцията? Отпечатана ценова листа в стаята?

Покажете на гоститете си на голям екран ястията и менюто на Вашия ресторант, оборудването във фитнеса и СПА центъра, покажете, че хотелът може да организира трансфер до летището или гарата.

Приходите повече няма да отиват в джобовете на таксиметровите компании, близките хотели, ресторанти и СПА. Вие повече няма да работите като през 19 век.

Главоболието за всеки хотел

В повечето хотели има конферентни зали. Те могат и да не се наричат така, но идеята им е една и съща навсякъде: предлагане на услуга за наем на зали за провеждане на различни събития като конференции, семинари и т.п.

Проблемът с информирането за текущите събития и програмата им е обичайно главоболие за всеки хотел.

Истински работещите решения не са много. В повечето случаи тази работа се върши от добрия стар щендер и лист хартия А4. Дребният шрифт, желанието за вмъкване на всички събития накуп, липса на насочваща графика. Гостите нищо не виждат от тези листчета!

Хиляди хотели в цял свят вече използват дигитални екрани за да информират за събитията. Съвременните хора, 70% от които активно използват различни приложения, първо търсят електронни носители на информация

Направете Вашия хотел модерен!

Не само модерен рекламен носител, но и възможност да печелите от излъчване на реклама!

Партньорски обмен на реклама

Партньорски обмен

Излъчвайте във Вашия хотел реклама на другите участници в Fusion Signage мрежата заедно с излъчването на собствените Ви оферти и информация върху техните екрани.
Партньорство между неконкурентни бизнеси

Партньорство

Вашият хотел може да показва информация за екскурзии и туристически маршрути, стоки, които гостите могат да купят в близките магазини, а Вашите партньори могат да излъчват реклама на Вашия хотел или информация за предстоящите събития.

Повече клиенти

Повече клиенти

Клиентите на Вашия партньор се превръщат във Ваши клиенти и обратното, без това да води до пряка конкуренция!

Мрежа Fusion Signage

Намалете разходите си за маркетинг и реклама като разменяте реклама с партньорите си!

Защо Fusion Signage?

 • работи върху всякакви екрани и таблети
 • създавате обяви, специални оферти и видеоклипове от готови шаблони или по собствен дизайн
 • динамично съдържание и информация от социалните мрежи и Вашия профил в Instagram, Facebook, YouTube, Twitter, Yelp
 • работи без нужда от постоянна свързаност с интернет
 • управление и обновяване на съдържанието отдалечено чрез обикновен компютер или таблет
 • постоянно развитие на системата, разширяващо Вашите възможности за излъчване
 • и не на последно място – възможност да печелите от излъчване на реклама в мрежата на Fusion Signage

Колко струва?

Предлагаме нашата система Digital Signage и Fusion Signage на принципа на SaaS (software as a service). Цената зависи от количеството крайни устройства и срока на договора. Само за 10 евро можете да се включите с дигиталния си екран към мрежата. Вижте тарифните ни планове.

Можете да се включите още сега!

Свържете се с нас по всякакви въпроси свързани с Digital Signage и Fusion Signage!
info@fsignage.eu