Това е излъчване на информация от малки и големи екрани в места, където ще ги виждат посетителите на Вашето заведение. Това могат да бъдат както обикновени телевизори (LED, LCD), така и монитори за компютри или обикновени широкоекранни таблети.
Системата е лесна за управление и Вие можете лесно да качвате и да променяте показваните рекламни клипове, рекламни обяви, както и графика на излъчването им.

Digital Signage безкрайно разширява възможностите на традиционната печатна, телевизионна и интернет реклама!
Вие можете да създадете и да покажете целенасочена реклама за конкретни клиенти в предвиденото време без никакви допълнителни разходи.

Digital Signage е формат на взаимодействие с потребители на Вашите продукти и услуги с използването на дигитални динамични изображения, които са коренно различни от традиционните статични реклами на хартиени, пластмасови, стъклени и други рекламни носители. Ако първоначално технология Digital Signage се е използвала изключително от големи компании (например, Макдоналдс) и големи държавни центрове (държавни институции, летища, транспортни центрове и т.н.), то сега тя се превърна в един достъпен начин за комуникация с клиенти за всеки малък бизнес.

Достъпност на технологията Digital Signage рязко се е увеличила през последните няколко години. Това се дължи на значителното намаляване на цените на плоски екрани, мини-компютри, таблети, и също така на развитие на безжичните технологии за достъп до интернет.

Развитието на тези технологии позволява понастоящем да се използва Digital Signage в почти всеки вид бизнес, и да се комуникира с клиенти при минимални разходи. Бъдещето изглежда още по-оптимистично – развитието на технологиите Smart TV с всяка година ще намалява разходите за целенасочена реклама.

С помощта на технология Digital Signage, Вие можете лесно да постигнете целите си, с които се измерва успеха на рекламата:

  • акцент на рекламата върху целевия потребител на Вашите продукти и услуги
  • увеличаване на продажбите
  • повишаване на разпознаваемостта на марката от клиентите  й
  • лоялност на клиентите
  • висока информативност на Вашите реклами и обяви
  • стимулиране на клиента към придобиване точно на Вашите продукти и услуги

Вече няма необходимост от използване на скъпо оборудване и сложен софтуер. Вие лесно можете да създадете своя собствен канал за излъчване на информация точно като за Вашите клиенти.

Днес екрани, използващи технология Digital Signage, можете да видите навсякъде: в магазини, в ресторанти, в супермаркети и фризьорски салони, в хотели, в банки, в асансьори, летища и в транспортните средства. Те могат да бъдат намерени навсякъде, където предаването на информация има важно значение, независимо дали то е реклама, обяви или важни новини.

Цялата информация на екрана се излъчва чрез отдалечен достъп. Динамичното съдържание изгодно се различава от традиционните печатни реклами и позволява значително да увеличите конверсията при намаляване на разходите за реклама.

Места за разполагане на екрани