Партньорска програма на мрежата ни за обмен на видеореклама и обяви Fusion Signage

Нашата компания внедрява Digital Signage и Fusion Signage решения за различни видове големи и малки бизнеса като: хотели, ресторанти, магазини, туристически агенции, агенции за имоти, салони за красота, учебни заведения, медицински организации и други.
Ако имате желание да печелите допълнителни доходи, ние можем да ви помогнем за това!

Как можете да печелите с нас?

Без никакви инвестиции от ваша страна. Трябва ви само време и желание.

Всеки познава някой с малък или среден бизнес.

Digital Signage е модерна, динамично развиваща се технология, прилагана все по-широко навсякъде по света.

В България почти няма конкуренция в областта на Digital Signage и Fusion Signage.

Какво да направите?

Имате ли познати управители или мениджъри на барове, кафенета, ресторанти, хотели, магазини, фризьорски салони, агенции за имоти, туристически агенции или бюро за екскурзии?
Всичко, което се очаква от вас, е да им разкажете за предимствата от използване дигитални екрани с технологията Digital Signage и възможности за обмен на реклама и обяви между партньори, благодарение на бизнес стратегията Fusion Marketing.

От там нататък ние сме готови да се срещнем с заинтересованите и взимащите решения лица, да направим презентация на системата и да демонстрираме нейните възможности.

Какво можете да спечелите?

Ние предлагаме системата Digital Signage и Fusion Signage на принципа SaaS (software as a service).

Всеки наш клиент, който използва системата за управление на реклама и обяви Digital Signage заплаща месеечен абонамент.
Вие всеки месец ще получавате процент от абонамента на всеки от клиентите, който се включи благодарение на вас.

Освен това, тези участници в мрежата на Fusion Signage, които използват обмен на реклама или привличат външни рекламодатели, нашата компания получава процент от стойността на излъчената реклама. Част от нашите приходи от този обмен ще споделим с участниците в нашата партньорска програма.

Изграждайки своята мрежа във вашия град, вие ще получавате пасивни доходи за над 1000 евро на месец.

Изпратете запитване и ние ще ви изпратим бизнес модела и разчетите за приходи от всеки привлечен клиент.

Защо нашето предложение ще предизвика интереса на бизнеса?

 

P

Модерна технология

Системата за управление на дигитално съдържание (обяви и видеореклама) Digital Signage е модерна технология, която все по-широко се използва от бизнеса по света.

P

Дигитални изображения

Дигиталните динамични изображения коренно се различават от традиционните статични обяви върху хартиени, пластмасови, стъклени и други рекламни носители.

P

Достъпност

Намаляване на цената на оборудването и достъпността на широколентовия интернет достъп и Wi-Fi на практика навсякъде, са превърнали технологията Digital Signage в достъпна за всеки бизнес от големи хотелски вериги до кварталните магазини.

P

Интеракция с клиента

Провеждане на интерактивно гласуване и анкетиране на купувачи. Автоматично раздаване на талони за намаление на участващите в интеракцията купувачи.

P

Инструмент за видеокомуникация с клиента

Това е ефективен инструмент за видеокомуникация на бизнеса с потребителите на неговите продукти и услуги.

P

Актуална информация

Защо собствениците на бизнес непрекъснато да харчат пари за хартиени плакати и винили, информация върху които остарява буквално за броени дни? Защо да отпечатва хиляди брошури, повечето от които веднага се изхвърля в кошчето за отпадъци?

P

Лесно създаване на съдържание

Повече не е нужно да поръчвате на дизайнер рекламни висеоклипове за огромни суми пари! Нашата система ви дава възможност самостоятелно да създавате стилни и грабващи окото видео презентации и дигитални обяви с помощта на готови шаблонои, както и да излъчвате информация директно от профила си в Instagram, Facebook, YouTube, Twitter, Yelp.

P

Намаляване на маркетинговите разходи

Партньорският обмен на реклама Fusion Signage позволява не само намаляването на разходите за маркетинг и реклама (стратегия Фюжън маркетинг), но и дава на собствениците на бизнес възможност да печелят от излъчване на реклама.