Fusion Signage

Тарифа за включване към Fusion Signage мрежата и услуги.

Цените са на база 1 TVbox устройство в лева, без ДДС (ДДС не се прилага).

Често задавани въпроси

Какво представлява услугата Fusion Signage?

Fusion Signage е система въз основа на технологията Digital Signage, която позволява управление на показванията на реклама и видео съдържание в магазини, ресторанти, кафе, барове, салони за красота, фитнеси и други обекти и обмен на реклама между участници в мрежата.

Как да започна?

Монтирайте в своя магазин, ресторант, офис обикновен телевизор или таблет. Свържете специално устройство за излъчване (не се изисква за таблета), купете един от тарифните планов и излъчвайте своите рекламни обяви и видео чрез екрана.

Колко ще ми струва?

Изберете си подходящ абонаментен план. Можете да започнете с тарифния пакет ИКОНОМ и едва 29,99 лв. на месец. След като се включите ще имате достъп за качване на съдържание, шаблони за създаване на обяви, видео и управление на излъчванията. Ако други участници в мрежата поискат да излъчват реклама чрез вашия екран, можете да промените тарифния си план и да получавате допълнителни приходи от излъчване на реклама.

Какви предимства получавам от включването в системата?

Увеличивайте продажбите като привличате внимание на клиентите към своите стоки, услуги, промоции и специални предложения. Освен това, Вие можете да печелите от излъчването на реклама на други участници в Fusion Signage мрежата чрез своите екрани.

Ами ако никой не иска да рекламира при мен?

Вие сами фиксирате цената за излъчване на реклама за други участници върху екраните си. Монтирайте екрана там, където ще го видят повече хора (например, ако имате неголям магазин, можете да го монтирате във витрината за да го виждат минувачите), опитайте да намалите цената за излъчване. Сигурни сме, че ще имате заявки за излъчване. Не забравяйте, че винаги ще показвате собствената си реклама като увеличавате чрез това своите продажби.

Как най-лесно да направя видеоклип?

Най-лесният начин е да използвате някой от готовите ни шаблони, които са налични в контролния панел. Изберете един и го редактирайте както пожелаете. В шаблоните можете да използвате информация, изображения и видео от социалните си профили и сайтове (Facebook, Youtube, Vimeo, Instagram, Twiter, RSS-канали). Не са нужни специални умения или знания за това.

Колко бързо мога да променям информацията?

Всички изменения и допълнения, които ще направите в контролния панел, мигновено се показват от екрана.

Мога ли да излъчвам готови видеоклипове?

Да, можете да качите и излъчвате готови видеоклипове. Устройството поддържа излъчване на различни формати видеофайлове във формат Full HD. Нещо повече, Вие можете да излъчвате съдържанието на Вашия сайт, съдържанието на Вашите страници от социалните мрежи като Instagram, YouTube, Twitter, Yelp и, разбира се, Facebook!

Трябва ли ми постоянна връзка с интернет?

Не, това не е необходимо. Достатчно е да има интерент от време навреме за да може приставката да изтегли обновеното от Вас видеосъдържание. Излъчването на видеото става без да е нужна интернет връзка.

Имате въпроси?

Изпратете ни запитване по всякакви въпроси свързани с Digital Signage и Fusion Signage!