Системите Digital Signage в училища, колежи, университети и други образователни институции

Запознавайте студентите ви с програмата на часовете, новини от образователната институция, промени в учебния процес и планирани събития показвайки цялата информация чрез дигитални екрани!

Мултимедията е най-популярното средство за комуникация на съвременното поколение. Преходът към дигитални мултимедийни технологии е просто необходим за училища и университети по цял свят.

Digital Signage в школах, колледжах, университетах и других учебных заведениях

Какво ви дава инсталирането на дигитални мултимедийни екрани Digital Signage на вашето учебно заведение?

1. Лесно актуализиране на програмата на часовете

Поставени в коридорите и залите на учебното заведение дигиталните екрани ще показват на учащите винаги актуалната програма на часовете. Цялата информация се актуализира бързо и лесно от един компютър. При смяна на програмата вече няма да е нужно да коригирате информацията с химикал или молив.

2. Уведомяване за предстоящи събития

Информирайте ученици и студенти за важни събития, организирани във вашето училище. Показвайте на екрана, направо до програмата на часовете, информация за предстоящи спортни събития, публични лекции, празници, срещи и т.н.
Постоянно напомняйте за важни дати (контролни, тестове, изпити и т.н.). Ярко и информативно съдържание на екраните ще привлича вниманието на учениците, и те ще имат по-малко основания да пропуснат нещо важно!

3. Система за извънредни съобщения

С екраните Digital Signage вашето училище ще стане по-безопасно място за ученици, служители и гости. Само с едно щракване едно извънредно предупреждение и информация за обществена безопасност могат да бъдат моментално излъчени от всеки един екран в коридорите, трапезарията, залата, общежитието. Можете да конфигурирате системата така, че всеки екран да показва маршрута за евакуация според конкретното място. Това ще ви помогне по-ефективно и бързо да извеждате хората при необходимост.

4. Стимулиране и мотивиране на учениците

Поощрявайте учениците си, като им показвате информация за наградите и постиженията им чрез дигиталните екрани. Те ще прилагат много повече усилия в обучението и училищния живот, ако техните успехи ще бъдат нагледно показани на цялата образователна институция. Показване на постиженията с помощта на мултимедийни екрани е отличен начин за подобряване на успеха и активността на учениците.

5. Интерес към спорта и други мероприятия

Дигиталните екрани могат да допълнят традиционната комуникация, като щендери или дъски за обяви. Вместо просто да напишете резултатите от вчерашната футболна среща или друго събитие, можете много по-ярко да показвате повторение на интересни моменти от играта или състезанието. Покажете на учениците, колко са загубили, като не са взели участие в мача или друго събитие и следващия път ще видите повече участници и фенове!

6. Ефективност и икономия

Екрани Digital Signage могат да ви помогнат да спестите много пари за печат. Хартиени обяви, афиши и плакати могат да бъдат заменени с много по-атрактивния и по-ефективния плосък екран.

И разбира се никакви табла с хартиени обяви не могат да се конкурират по скорост на промяна на информацията с дигиталния екран. Моментално актуализирайте важната информация на всички или само на избрани екрани, показвайте обяви и съобщения по предварително определен график, използвайте автоматичното излъчване на информацията директно от уеб сайта, RSS емисии и профилите ви в социалните мрежи!

Като цяло, решенията Digital Signage са чудесен начин да поддържате връзка с вашите ученици, студенти, преподаватели и сътрудници, и да бъдете сигурни, че са получили информация и са се запознали с нея в точното време.

Направете вашето училище модерно и успешно!

Защо Fusion Signage?

  • работи върху всякакви екрани и таблети
  • създавате обяви, специални оферти и видеоклипове от готови шаблони или по собствен дизайн
  • динамично съдържание и информация от социалните мрежи и Вашия профил в Instagram, Facebook, YouTube, Twitter, Yelp
  • работи без нужда от постоянна свързаност с интернет
  • управление и обновяване на съдържанието отдалечено чрез обикновен компютер или таблет
  • постоянно развитие на системата, разширяващо Вашите възможности за излъчване
  • и не на последно място – възможност да печелите от излъчване на реклама в мрежата на Fusion Signage

Колко струва?

Предлагаме нашата система Digital Signage и Fusion Signage на принципа на SaaS (software as a service). Цената зависи от количеството крайни устройства и срока на договора. Само за 10 евро можете да се включите с дигиталния си екран към мрежата. Вижте тарифните ни планове.

Можете да се включите още сега!

Свържете се с нас по всякакви въпроси свързани с Digital Signage и Fusion Signage!
info@fsignage.eu