Искате ли да увеличите Facebook-аудиторията на бизнес страницата ви? Ами да превърнете „лайковете“ в реални клиенти? Можете да го постигнете с помощта на нашата кампания “100 приятели”.

Как значително да увеличите Facebook-аудиторията?

Замислете се! Коя е основната група клиенти на фитнесите? А на салоните за красота? Или, например, кои са най-честите клиенти в магазин за бижута и магазин за козметика? Как да направите така, че клиентите на фитнеса да дойдат и в салона за красота, а купувачите в магазина за козметика да влязат и в магазина за бижута?
Това е възможно да се постигне с помощта на модерния подход – Fusion marketing.
Участвайки в кампанията „100 приятели“ Вие ще можете не само да увеличите броя на харесващите Вашата страница, но и разпознаваемостта на Вашия бизнес във Facebook, както и да получите нови реални клиенти!

Обявяваме старта на кампанията „100 приятели“, която ще помогне да превърнете клиентите на Вашия фюжън партньор във Ваши клиенти.

Кампания „100 приятели“

Пример:

  • Бизнес А поощрява клиентите си да харесат страницата на бизнеса Б
  • Бизнес Б поощрява клиентите си да харесат страницата на бизнеса В
  • Бизнес В поощрява клиентите си да харесат страницата на бизнеса Г
  • Бизнес Г поощрява клиентите си да харесат страницата на бизнеса А

Всяки бизнес предоставя на участващите в рекламната игра  възможност да спечели награда по избор на собственика и на стойност не по-малка от 30 лева.

Как да превърнете Facebook аудиторията на страницата в реални клиенти?

Каним Ви да се включите в първата така кампания „100 приятели“, която ще започне  на октомври 2017 г. Могат да участват собственици на бизнес от Бургас, чиято дейност е в сферата на „Здраве, красота, външен вид“ и чиято целева група са жени. Например, салон за красота, магазин за козметика, магазин за био храни, фитнес, спортни стоки  и т.н.


Броят на участниците е ограничен, тъй като в кампанията не могат едновременно да вземат участие конкурентни бизнеси (например, два фризьорски салона). 

Изпратете заявка за участие, като посочите url-адреса на Вашата Facebook страница и друга контактна информация за връзка с Вас на v.minov@fsignage.eu.
Ако имате въпроси, също така пишете на този адрес.