Нашата компания представя на Вашето внимание предложение за излъчване на видео реклама по време на четвъртия фестивал на виното, Бургас.

Какво предлагаме?

От 28 до 30 юли експоцентър „Флора“ в Бургас отново ще събере ценителите и любителите на българско и чуждо вино. В изложбените зали има 2 дигитални екрана (LED телевизори) и мултимедиен проектор.

Предлагаме да изработим и излъчим видео съдържание, което да акцентира върху участниците в изложението и техните продукти, изложени на фестивала.

С нашата помощ посетителите на фестивала ще видят ярко и красиво представена продукция и да получат допълнителна информация на входа. Организаторите получават информационен канал за информиране на посетители и участници във фестивала.

Един видео клип може да се сменя с друг непрекъснато в рамките на деня на всеки 5 или 10 секунди. Стойността на излъчването съответно е само 5 или 10 лева на клип за 1 ден.

Ние безплатно ще изработим отделните видео клипове в случай, че ни бъдат предоставени снимки и текстове. За допълнително заплащане пък бихме могли да изготвим видео по поръчка.

Кратко за нас

Фирмата «FUSION SIGNAGE» е създател на системата за видео излъчване и размяна на реклама Fusion Signage. Доставяме оборудване и софтуер за управление на видео клипове Digital Signage.

Вижте нашата видеопрезентация.

Видеосъдържание от фестивала «I Love Bulgaria», Експоцентър Флора, 24-25 юни 2017 г.

Заявете вашия видео клип

Моля, пишете ни или се обадете на 0886 27 29 43