Pole Dance, или иначе казано танци на пилон, отдавна са извън нощните заведения. Поради това, че никак не са лесни за изпълняване, признати са за физически занимания и се практикуват както в зали, така и на открито, например на плажа.

Идеални за отслабване

Танците на пилон се препоръчват на дами, които желаят да отслабнат – едно наистина широко разпространено желание сред дамите. Вярваме, че при сериозно упражняване на този фитнес-заместител, желанията се сбъдват. Няма как да е иначе при това съчетаване на елементи на танц, гимнастика и акробатика.

Повече популярност

Това целят инструкторите Розанна Дикранян и Анастасия Угруюмова от Pole Dance Burgas. А единият от най-добрите начини за промотиране на танците е, разбира се, видеото. Точно това предложихме като решение – включихме кратък клип за Pole Dance Burgas в рекламния ни блок. Той ще бъде излъчван  в събота и неделя, 8-9 април 2017, по време на пролетния фестивал в експоцентъра Флора, Бургас.

Вие също можете да промотирате бизнеса си в нашата Fusion Signage мрежа. Както и сами да създавате рекламни видео и обяви. Можете да ги излъчвате чрез своите екрани в ресторанта, сладкарницата, кафето, витрината на магазина или офиса. Освен това, можете да използвате и нашата услуга за партньорски обмен на видеореклама. По този начин вашите оферти ще видят не само клиентите ви, но и клиентите на вашите партньори.

Пробвайте още сега

Изпратете ни запитване до info@fsignage.eu по всякакви въпроси свързани с Digital Signage и Fusion Signage!